Jochum Berg

KONTAKTA OSS

 
 
 
 

Om mig


Inte mycket att berätta, kör taxi om dagar och ibland nätter, fotar lite och ritar lite, tror jag var den tredje i Sverige som gjorde panoramor långt innan Eniro å Google, några kanske har sett mina panoramor och animationer av historiska platser här på min gamla hemsida, men det tjänade jag inte tillräckligt på för att överleva så då får man göra något annat. Sen kom dödsstöten när Adobe la ner stödet för Flash, då var det bara att köra taxi.

När corona kom och svepte över världen som mest tänkte jag ska jag dö innan jag får måla de Nyköpingsmotiv jag alltid drömt om att nån dag få måla, ingen plats att måla eller pengar till duk och färg hade jag - eller större erfarenhet av att måla heller - men jag hade en dator med ett rit-program jag kunde sen tidigare så det var bara att börja gräva där man stod helt enkelt, resultatet ser ni här två år senare när 2021 övergår i 2022.

Har en stor fäbless likt Ture Sventon för semlor, slukade även Tintin, Lucky Luke och Asterix i min ungdom vilket ni kanske kan se lite av i mina bilder. Det är inte jag på bilden till vänster, bilden följde med webhotellets websideprogram, men den är snyggare än jag så den får va kvar.


Utbildning

1900-tal

Skolor, fotoassistent, grafisk utbildning, layoutare, postbud, illustratör, panorama-fotograf, lite web å flash å lite ditt å dattUtställningar och evenemang

2000-tal

Fortsatt lite panoramor och en konstutbildning men mestadels taxichaufför.

Min första utställning var/är passande nog på Kronans konditori f d Princess.

KONTAKTUPPGIFTER

Använd gärna fältet till vänster här så skickar ni ett mejl till mig.