Köpinformation

Hur köpa tavla?


Mejla eller messa eller använd kontaktformuläret på "Om-sidan" (tavlorna finns även på Facebook sök Nyköpingstavlor) det fyrsiffriga numret under bilderna du vill beställa, och välj en storlek, proportionerna passar fint ramar 30x40 cm, 40x50 cm och 50x70 cm. Snyggast blir det med smal svart ram så är det tänkt men guld kan funka - kolla gärna mina tavlor på Kronans konditori, eller i Bildettans skyltfönster, de är 50x70 cm - .

Sen då tänkte mig betalningen på detta vis, för att undvika att folk beställer och inte hämtar ut det skulle kunna skicka mig till ruinens brant så swishar ni mig 400/450/500 kr beroende på storlek per tavla, efter cirka en vecka hämtar ni tavlan på Bildettan och betalar dem för printkostnaden och inramningen, det kommer bli gissningsvis efter deras prislista cirka 400/450/500 till, observera jag skriver cirka då deras priser varierar beroende på olika saker och vilken ram ni väljer, så totala priset blir då alltså cirka 800/900/1000 kr (den minsta storleken kan bli lite billigare räknar lite högt här). Då har jag fått min del och Bildettan får sitt, på så sätt om någon inte skulle hämta ut sina tavlor kan jag lösa ut dem med de pengarna jag fått innan, detta är helt nytt för mig så vi provar på detta sätt så får vi se hur det fungerar, inget är hugget i sten vi testar. 

Visst ja, bilderna har givetvis tagit olika tid att göra beroende på komplexitet så en till två-färgade bilder är 10% rabatt på.

Sen tycker jag att de enklare enfärgade motiven passar bra i mindre format och de mer avancerade motiven vinner på att dras upp i storlek, till poster-storlek rentav, men sen ska det ju passa där ni ska hänga dem.

Tavlorna skrivs ut med knivskarp skärpa på matt proffspapper (blir ju glas sen i ramen då blänker det om det) och med högkvalitativ bläck som håller färgen i många år, men direkt solljus är inte bra för någon färg så undvik gärna hänga dem i direkt solljus för länge om ni vill att barnbarnsbarnen ska kunna glädjas glädjas åt intakta färger.
Brasklapp! Eller så kan ni glömma allt som står ovan och helt sonika gå in till Bildettan å beställa tavla och ram där så får ni tavlan en hundralapp billigare!

EN HISTORISK SAMMANFATTNING


Hemsideprogrammet föreslår att man här ska