Köpinformation

Hur köpa tavlor?


Enklast å bästa sätt att köpa är att skriva ner det fyrsiffriga ID-nummer längst ner till vänster på alla tavlor på en lapp och gå till Bildettan på V. Kvarngatan och välj storlek och ram, så skriver de ut din tavla med knivskarp skärpa och högkvalitativt färgäkta bläck och ramar in.

Tavlornas proportioner passar fint ramar 30 x 40 cm, 40 x 60 cm och 50 x 70 cm. Snyggt blir det med smal svart ram och glas så är det tänkt men guld funkar också bra om man vill ha det. Canvas utan glas kan man också få - kolla gärna mina tavlor på Kronans konditori (inte just nu) eller i Bildettans skyltfönster.

Priserna är inklusive standard-ram med glas 900 kr för 30 x 40 cm, 1000 kr för 40 x 60 cm och 1100 kr för 50 x 70 cm.

Exlusivare ramar kan bli dyrare och vill man bara ha utskriften utan ram blir det billigare förstås, en ihoprullad tavla i ett papprör kan lätt skickas med posten, canvas blir dyrare, Bildettan har alla priser för alla varianter.

Populärast hittills har varit storlekarna 40 x 60 och 50 x 70.

Den supersmala Fruängsgatan 3-9 blir dyrare beroende på det extrema ramformatet, tyvärr, exlusivitet kostar, men den går att beställa i vilken längd man vill, fast 1 meter blir väldigt snyggt, Bildettan har den i svart och vit version och canvas, bara välj. 

EN HISTORISK SAMMANFATTNING


Hemsideprogrammet föreslår att man här ska