Köpinformation

Hur köpa tavlor?


Enklast å bästa sätt att köpa är att skriva ner bildens fyrsiffriga ID-nummer längst ner till vänster på en lapp och gå till Bildettan på Västra Kvarngatan i Nyköping och välj storlek och ram, så skriver de ut din tavla med knivskarp skärpa och högkvalitativt färgäkta bläck och ramar in, du kan sen hämta tavlan nån dag senare beroende på hur mycket de har att göra.

Tavlornas proportioner passar fint ramar 30 x 40 cm, 40 x 50 (eller 60) och 50 x 70 cm. Snyggt blir det med smal svart ram och glas så är det tänkt men guld  eller vitt funkar också bra om man vill ha det. Canvas utan glas kan man också få - kolla gärna mina tavlor på Kronans konditori (inte just nu) eller i Bildettans skyltfönster.

Priserna för en bild med ram och glas är runt ca en tusenlapp beroende på storlek och val av ram etc, Bildettan ger vid beställning det exakta beloppet. Exlusivare ramar kan bli dyrare och bara utskrift utan ram blir billigare förstås, en ihoprullad tavla i ett papprör kan lätt skickas med posten, canvas blir dyrare, Bildettan har priser för alla olika varianter.

Populärast hittills har varit storlekarna 40 x 50 (eller 60) och 50 x 70.

OBS den supersmala Fruängsgatan 3-9 blir dyrare beroende på det extrema ramformatet, tyvärr, exlusivitet kostar, men den går att beställa i vilken längd man vill, fast 1 meter blir väldigt snyggt, Bildettan har den i svart och vit version och canvas, bara välj. 

EN HISTORISK SAMMANFATTNING


Hemsideprogrammet föreslår att man här ska